Vinkylar – Vinkyl för restaurang billigt!

Vinkylar är en en kategori där vi samlar allt vi har inom vinkylskåp och annan kyla till vin.


Vinkylar – Veckans topplista

Här har vi skapat en topplista över alla vinkylar vi säljer för att du ska kunna se vilka som är populäraste hos våra kunder just den här veckan. Klicka på länken bredvid siffran eller på bilden för att få mer info om den aktuella kylen.

1. Vinkyl W45

Pris: Kontakta oss för pris + frakt + moms.
Vinkyl w45 liten bild


2. Vinkyl W185

Pris: Kontakta oss för pris + frakt + moms.
Vinkyl w185 liten bild


Köp vinkyl till restaurang här!

Vi har ett stort utbud av olika vinkylar och du hittar det under kategorin Vinkylar i menyn. Vi har sålt vinkylar ända sedan år 2001 och har lång erfarenhet av att kyla vin. Så vill du köpa en eller fler vinkylar till din restaurang kan du börja med och titta in vårt sortiment för att se om det är någon du vill köpa. Sedan kan du antingen ringa oss med din beställning och eller dina frågor eller så gör du det via mail. Du kan även ta dig fram i menyn som du hittar till höger om du sitter på en dator eller surfplatta eller längst ned om du läser detta på en mobil.

Vinkylar restaurang?

Är du ute efter att köpa en ny vinkyl till din/er restaurang? Vi säljer enbart vinkylar som platsar på en restaurang och det har vi gjort sedan år 2001. Så vi vet vad vi håller på med. Du hittar vårt utbud under Vinkylar. Om du sedan skulle vilja köpa någon av dom vi listar där är det bara maila oss eller ringa oss. Så kan vi ta emot din beställning och berätta för dig vad frakten skulle kosta bland annat. Och självklart svara på eventuella frågor.

Köp vinkyl billigt hos oss

Vinkyl är en kategori som är väldigt populär och du hittar den under Vinkylar. I den här guiden tänkte vi samla ihop månadens populäraste vinkylar och kommentera dom varför vi tror dom blivit populärast hos våra kunder just nu.

Liten vinkyl

Är du ut efter att köpa en ny vinkyl till din restaurang? Då har du kommit rätt! I menyn så listar vi nämligen vårt utbud av vinkylar som du kan beställa antingen genom att mail oss direkt eller så ringer du oss. Kom ihåg att skriva ner vilken vinkyl du vill köpa och vad priset är. Så kan vi behandla din beställning direkt och snabbt. Vi har även mycket annan kyla till din restaurang så titta gärna in våran meny över vårt sortiment för att att se om vi har något annat du vill köpa samtidigt.