Drickakylar – Köp din nya drickakyl hos oss till bra pris!

Drickakylar är en av våra populäraste kategorier och här går vi igenom alla drickakylar vi har att erbjuda dig. Vill du beställa någon av dom är det bara lyfta telefonen och ringa oss eller så mailar du oss. Kom ihåg att uppe vad produkterna du vill ha heter.


Drickakyl Festivao 86 Lox

Pris: Kontakta oss för pris.

Drickakyl Festovap 86 lox

Om Drickakyl Festivo 86 LOX

Drickakyl Festivo 86 LOX är för dig som vill ha en riktigt proffsig drickakyl som höll hög klass. Som du ser på bilden nedan så passar den utmärkt för dryck. Ska du beställa till en dryckesföretag kan du göra enligt bilden.

 • 5 st trådgallerhyllor
 • Belysning
 • Toppskylt med belysning
 • Digital styrning av temperatur och avfrostning
 • Fläktkyld
 • Självstängande skjutglasdörrar
 • Utvändigt vit (stål)
 • Invändigt stål (vit)
 • Lås

Teknisk info om Drickakyl Festivo 86 LOX

Här sammanfattat teknisk info om Drickakyl Festivo 86 LOX.

 • Mått utv BxDxH: 865x710x2060
 • Temperaturområde: +4….+10 OC
 • Effekt: 490 W
 • El anslutning: 230V/1/50Hz
 • Hyllor, justerbara: 5 st trådgaller
 • Volym: 650 l
 • Material, utv/inv: Stål (vit) / stål (vit)
 • Interiör: belysning

Drickakyl FKG 371

Pris: Kontakta oss för pris.

Drickakyl FKG 371

Om Drickakyl FKG 371

FKG 371 exponeringskylskåp är väldigt bra för att ha dricka i och du har en tempraturområde från +3 till +10.

– 5 st trådgallerhyllor
– belysning
– omhängningsbar dörr
– fläktkyld
– utvändigt vitlackerad stålplåt
– invändigt vit ABS-plast
– köldmedia R134

Teknisk info om Drickakyl FKG 371

Mått utv B x D x H: 600x600x1850 mm
Temperaturområde: +3….+10 OC
Effekt: 300W
El anslutning: 230V/1/50Hz
Volym brutto/netto: 381/351 l
Hyllor, typ material: 5 st trådgaller
Interiör belysning: standard

Drickakyl fkb 371 liten bild


Drickakyl Liebherr FKUv 1663

Drickakyl Liebherr FKUv 1663 är en mindre variant av kylskåp till dryck. Måtten är 600x615x830 mm och det är alltså ungefär ett halvt stort vanligt kylskåp. Passar till exempel utmärkt att ha under en bänk om så önskas.

Pris: Kontakta oss för pris.
Drickakyl Liebherr FKUv 1663


Ge betyg på vårt utbud av Drickakylar

Vad tycker du om vårt utbud av Drickakylar? Tycker du att guiden är lättnavigerad? Här kan du enkelt ge oss ett betyg på vad du tycker.

Drickakyl är många olika namn så som läskkyl, ölkyl och dryckeskyl. Vi har valt att kalla det alla möjliga olika. Men är du ute efter en drickakyl så bör du börja med att titta in våran kategori drickakylar. Där kan du se hela vårt sortiment av drickakylar och vill du köpa någon kan du lägga din beställning genom att ringa oss eller maila oss din beställning.

Dryckeskyl till butik?

Är du ute efter en dryckeskyl till din butik? Vi har ett stort utbud av nya dryckeskylar till väldigt bra priser. Vi kallar dessa kylar för Drickakylar i menyn då våra besökare oftast kallar det för just det. Och vi finns ju för våra kunder så vi anpassar oss efter vad ni som kunder kallar dessa kylar. Men det är alltså exakt samma typ av kylar. Se vårt utbud i menyn och vill du beställa någon är det bara maila oss din beställning eller ringa oss.

Dryckeskylar

Dryckeskylar kallar vi drickakylar här på Kyldiskar.se. Och det gör vi eftersom våra kunder väldigt mycket oftare kallar det just drickakylar än dryckeskylar. Men sedan har vi även många andra kategorier som du hittar samma kylar men med några undantag till det. Till exempel så hittar du många kylar från kategorin Drickakylar i Ölkylar. Vårt mål är att sortera fram kylar så våra kunder hittar det dom söker så snabbt det bara går.

Kyl till dryck? Vill du köpa en kyl till dryck?

Då tycker vi att du ska titta in vår kategori där du hittar Drickakylar. Våra besökare kallar det just för Drickakyl och då kallar vi det också för det. För våra kunder är det viktigaste vi har och då vill vet så klart ha en kategori efter vad våra kunder söker efter och inte efter vad vi själva kallar kylarna för. På så sätt hoppas vi att du som besökare kan hitta det du söker mycket snabbare.

Dryckeskyl begagnad?

Funderar du på att köpa en dryckeskyl som är begagnad? Då ber vi dig tänka en gång till. Vi har billiga dryckeskylar som leveras med garanti. Köper du en begagnad från blocket så är det allt för ofta absolut ingen garanti. Då kanske den går sönder direkt så får du köpa en till och du har lagt ut mer pengar än om du köpt en ny. Så titta i alla fall in i kategorin Drickakylar. Det är nämligen det som våra kunder oftast kallar det och därför har vi döpt kategorin efter det. Ett annat namn för det är dryckeskyl.

Begagnade drickakylar är inget vi har men däremot har vi nya drickakylar till priset av en begagnad. Köper du en begagnad på blocket till exempel så får du extremt sällan någon garanti och den kan ge upp direkt men med oss kan du lägga till lite och få en helt ny med garanti. Vårt råd att du verkligen ska funderar på vad som är bäst för dig eller er. Vill du köpa en sunkig gammal drickakyl som ger upp när som helst eller vill du köpa en ny som verkligen ska fungera? Titta in våran kategori Drickakylar och jämför priserna är vårt råd.

Köpa drickakyl?

I kategorin så radat vi upp alla drickakylar vi säljer. Vi kommer fylla på där med fler drickakylar närmaste tiden men just nu ser du det du kan beställa just precis nu. Och det gör du genom att antingen maila oss din beställning eller så ringer du oss. Vi svarar måndag till fredag och ibland även helger. Vi är ett litet familjeföretag som sålt kylar ända sedan år 2001 och tidigare har vi jobbat med exakt samma men åt andra.

Dryckeskyl eller drickakyl?

Våra kunder kallar det oftast för drickakyl och eftersom vi skapar en sajt för våra besökare och inte för oss själva så kallar även vi det för drickakyl. Så är du ute efter en dryckeskyl så kan du titta in våran kategori Drickakylar. Där har vi lagt upp hela vårt sortiment av just dryckeskylar. Listan sorteras efter vilka som är populärast hos våra kunder just precis nu.