Ölkylar – Köp din ölkyl hos oss billigt!

Ölkylar är ofta exakt samma kylar som drickakylar och exponderingskylar med några få undantag. Men vi vill ha den bästa sorteringen av kylar så därför gör vi våra menyer efter vad våra kunder efterfrågar. Och ölkylar är efterfrågat. Så här hittar du alla våra ölkylar.

Ölkylar – Veckans topplista

Det här är en topplista som visar hela vårt sortiment av ölkylar efter hur populära dom är hos våra kunder. Så är du ute efter att köpa en ölkyl kan du enkelt scrolla igenom topplistan för att se vilken som passar dig bäst och sedan är det bara ringa eller maila oss din beställning.

1. Ölkyl Liebherr BCDv 4313

Pris: Kontakta oss för pris + frakt + moms.

Bilder på Ölkyl Liebherr BCDv 4313

Här kan du se bilder på Ölkyl Liebherr BCDv 4313 och snart kommer även fler bilder från butiker som köpt denna. Ölkyl Liebherr BCDv 4313 är en kyl för dig som vill köpa en billig ölkyl men ändå vill ha bra kvalitet! Om du tycker om det du ser och läsa om vill beställa den så ringer du oss på 070-6666552 eller så mailar du oss. Skriv ner exakt vilken kyl du vill ha och ha fakturauppgifter samt leveransadress klara. Vårt mål är alltid att ha riktigt snabba leveranser av alla vi har på lager.

Ölkyl Liebherr BCDv 4313 liten bild

Teknisk info om Ölkyl Liebherr BCDv 4313

Mått utv BxDxH: 600x644x1990 mm
Invändiga mått BxDxH : 500x507x1622 mm
Temperaturområde: +2….+15 OC
Temperaturvisning: Invändig, analog
Volym brutto/netto: 417/364 l
Vikt brutto/netto: 104/94 kg
Effekt: 250 W
El anslutning: 230V/1/50 Hz
Hyllor, justerbara: 5
Interiör belysning: Standard (LED)
Avfrostning: Automatisk
Material utv/inv: Stål (vit) / polystyrol
Dörr, självstängande: Standard
Lås: inbyggd
Dörrupphängning: Höger (vändbar)


2. Ölkyl FKG 371

Pris: Kontakta oss för pris + frakt + moms.
Ölkyl FKG 371 liten bild

Om Ölkyl FKG 371

Ölkyl FKG 371 är en väldigt bra kyl att ha öl i där du har ett bra tempraturområde från +3 upp till +10.

  • 5 st trådgallerhyllor
  • Belysning
  • Omhängningsbar dörr
  • Fläktkyld
  • Utvändigt vitlackerad stålplåt
  • Invändigt vit ABS-plast
  • Köldmedia R134

Bilder på Ölkyl FKG 371

Ölkyl FKG 371

Teknisk info om Ölkyl FKG 371

Här kan du se teknisk info om Ölkyl FKG 371 och är det något du undrar över är det bara maila eller ringa oss direkt.

Mått utv B x D x H: 600x600x1850 mm
Temperaturområde: +3….+10 OC
Effekt: 300W
El anslutning: 230V/1/50Hz
Volym brutto/netto: 381/351 l
Hyllor, typ material: 5 st trådgaller
Interiör belysning: standard


Ska du köpa en ny ölkyl?

Vi har ett stort utbud av ölkylar och du hittar dom under kategorin Ölkylar. Där har vi samlat hela vårt sortiment av drickakylar som du kan ha till öl och vi sorterar dessa efter hur populära dom är. Du kan hitta exakt samma kylar i andra kategorier men vi gör allt för att du ska kunna hitta exakt det du är ute efter så därför sorterar vi all kyla efter olika kategorier så du så snabbt som möjligt ska kunna hitta rätt. Så därför finns det kylar som både finns i till exempel Ölkylar och Drickakylar. Men när så är fallet så tipsar vi ofta vidare om att du kan titta in andra kategorier om du inte hittar det du söker.


Länkar till Ölkylar

Här har vi samlar ihop en snabbmeny över våra ölkylar samt kategorier som liknar ölkylar och som vi tror du kan vara intresserad av om du funderar på att köpa ölkyl.


Ölkyl restaurang

Är du ute efter en ölkyl till din restaurang? Vi säljer många kylar som du kan använda för att ha öl i. Vi har sorterat in dom i lite olika kategorier eftersom många kylar går att använda till mer än en kategori och dom kallas för många olika saker. Vi har försökt samla ihop alla kylar som passar till ölkyl under just kategorin ölkyl. Vi har bland annat tagit kylar från drickakyl, exponeringskyl och läskkyl.

Köp Ölkyl Stockholm

Ölkyl Stockholm? Vill du beställa en ölkyl till Stockholm? Du kan titta in våran kategori som heter just Ölkylar. Där samlar vi vårt utbud av kylar till Öl. Vi har tagit ut dom från våra kategorier så som Dryckeskylar, Drickakylar och liknande. För att verkligen visa helt vårt sortiment som passar som ölkyl. Vi levererar till hela Stockholm. Vill du köpa en ölkyl så ringer du eller maila oss så tar vi det därifrån.

Köpa ölkyl online?

Vill du köpa en ny ölkyl till ditt företag? Till din restaurang kanske? Eller din butik? För att se vad vi har för utbud av ölkylar så klickar du enkelt på Ölkylar i menyn. Då ser du det utbudet vi har av just ölkylar. Vi sorterar alla våra kylar så våra kunder ska hitta dom så enkelt som möjligt. Till exempel så är det vanligaste namnet på kylar för drycker Drickakylar. Och då kallar vi så klart dessa kylar för det också. Så våra kunder ska hitta det dom söker så snabbt som möjligt.