Kyldisk till cafe – Dessa kyldiskar passar till cafe

Kyldisk till cafe? Är du ute efter att ha en kyldisk till ditt cafe? Det är ofta svårt att säga vad man vill ha för något när man inte är riktigt säker på vad det heter. Om vi tar ett kylskåp som man ska ha dricka i som exempel så kallar vissa det för drickakyl och andra det för läskkyl. Precis som med kyldiskar för cafe så kan det vara en konditorimonter man är ute efter eller kanske en exponeringskyl. Är du ute efter en kyldisk till ditt cafe så kan du titta in dom två kategorierna och se om det är något du är ute efter eller så kan du ta en titt på våran meny hör till höger om du besöker oss från en dator eller längst ned om du besöker oss från en mobil eller platta.

Kyldisk till cafe

Kontakta oss för pris och frakt

Låter någon av dessa intressant? Kontakta oss genom att maila eller ringa oss redan idag. Ha med så mycket uppgifter som möjligt för att få en så tydlig offert som möjligt. Frakten skiljer sig beroende på vart i landet du vill ha den levererad till exempel.

Telefon: 070-6666552

Kontaktaformulär

    Mail oss: Beställa kyldiskar


    Kyldiskar cafe begagnad?

    Så du är ute efter en kyldisk som är begagnad till ditt cafe? Vi råder dig titta i våran kategori Kyldiskar för att se vad en helt ny kyldisk med garanti kostar istället. Detta för att du ska se att det inte behöver skilja så mycket från en gammal begagnad i pris. Och där du verkligen har trygghet när du köper den i istället. Man kan enkelt vara dumsnål när man ska köpa en kyl. Och vårt råd är att du bör köpa nytt om du inte verkligen vet vad du gör så du kan laga din kyldisk själv.

    Köpa kyldiskar till cafe?

    Ska du köpa en ny kyl till ditt/ert cafe? Vi har ett stort utbud och har sålt kyldiskar till cafe sedan år 2001. Så vi kan vår grej vid det här laget. Du hittar vårt utbud i menyn. Sedan är det bara slå oss en signal eller maila oss om du vill lägga en beställning. Då kan vi även säga vad frakten till just dig kostar. Vi har även Konditorimontrar som du kanske kan vara intresserad av också?